Professionele coaching voor vitale en energieke medewerkers

Houd je medewerkers vitaal en effectief door voortdurend te investeren in ontwikkeling.

Coaching is een krachtig instrument bij de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het helpt hen te ontwikkelen in bijvoorbeeld hun nieuwe rol, bij performance vraagstukken of bij preventie van een burn-out. Coaching zorgt voor de ontwikkeling van zowel de medewerker als de organisatie.

Grip op coaching

Gingermood biedt HR ondersteuning in het professionaliseren van coaching binnen de organisatie. Hoe kun je als organisatie inzicht krijgen in trajecten en grip krijgen op de kwaliteit? En daarbij altijd oog houden voor duurzame effectiviteit voor vitale en gezonde medewerkers?

Match
Hoe beter de ‘klik’ tussen medewerker en coach, hoe effectiever het traject.
Coachpool
Een coachpool die 100% matcht met jouw organisatie en medewerkers.
HR Partner
We ontzorgen HR van begin tot eind: van intake tot match, administratie en evaluatie.
GraphicCreated with Sketch.

Match

Hoe beter de ‘klik’ tussen medewerker en coach, hoe effectiever het traject.

Graphic Created with Sketch.

Coachpool

Een coachpool die 100% matcht met jouw organisatie en medewerkers.

Graphic Created with Sketch.

HR Partner

We ontzorgen HR van begin tot eind: van intake tot match, administratie en evaluatie.

Professioneel
coachpoolbeheer

De juiste samenstelling en kwaliteit van een coachpool die 100% matcht bij jouw organisatie en medewerkers. Gingermood biedt ondersteuning bij het opzetten en beheren van dedicated coachpools. Zowel huidige coachrelaties als coaches uit het netwerk van Gingermood kunnen worden opgenomen.
Ook bieden we professionaliseringsbijeenkomsten en bijscholingsmogelijkheden.

“Met Gingermood beschikken we over een dedicated coachpool voor onze medewerkers. En het opzetten daarvan gebeurde met de juiste begeleiding voor onze organisatie.”

Objectieve matching

Met onze unieke matchingtool worden medewerkers objectief gematcht aan de beste coach. Niet een die toevallig beschikbaar is of om de hoek woont, maar een coach die matcht met de persoonlijke waarden, voorkeuren en coachvraag van de medewerker. Een goede relatie met de coach zorgt voor een hogere effectiviteit van het traject.

“We weten als geen ander dat de effectiviteit van een coachingstraject een maximale potentie kan behalen als er een oplossing op maat beschikbaar is. Gingermood helpt ons om dit op grote schaal te bereiken – simpel en effectief.”

Overzicht en inzicht
via een eigen dashboard

Gingermood ontzorgt HR via een eigen dashboard voor overzicht en up-to-date inzicht in coachtrajecten. Ontzorging HR van administratie tot evaluatie.
Hierdoor heb je grip op de kwaliteit én grip op budget.

“Met Gingermood beschikken we over een dedicated coachpool voor onze medewerkers. En het opzetten daarvan gebeurde met de juiste begeleiding voor onze organisatie.”

Wat biedt Gingermood?

Wij zijn dé partner voor HR bij het professionaliseren van coaching binnen organisaties. Geïnteresseerd in coaching voor jouw medewerker(s)?

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Met de speciale zomeractie helpt Gingermood medewerkers om in balans te blijven, te werken aan hun vitaliteit en nieuwe kansen te blijven zien zoals in hun loopbaanontwikkeling. Coaching is hiervoor een goed instrument. Wij zorgen ervoor dat je werknemer wordt gematcht met de beste, best passende coach, die het beste bij het coachthema en de persoonlijke voorkeuren
Coaching en training wordt vaak pas ingezet wanneer het eigenlijk te laat is, bijvoorbeeld wanneer medewerkers al thuis zitten met een burn-out. Het is van belang eerder de mogelijkheid te bieden tot een coachtraject, ook bij kleine veranderingen in het leven. Elke verandering is immers ontwikkeling. Hierbij is het ook belangrijk de gehele context in
Wat maakt een goede leidinggevende een goede leidinggevende? Komt het door zijn of haar inhoudelijke kennis of vaardigheden of gaat het meer om de interpersoonlijke kwaliteiten? Wat is het verschil precies tussen deze zogenaamde hard skills en soft skills, en welke zijn belangrijker voor leidinggevenden? Hard skills zijn vaardigheden die aangeleerd zijn. Het zijn de
Voor een organisatie is het erg belangrijk om medewerkers te blijven boeien en binden. Het thema ‘duurzame inzetbaarheid’ is erg actueel. De duurzame inzetbaarheid van een medewerker start vanaf de eerste werkdag. De verantwoording hiervoor ligt uiteraard voor een groot deel bij de medewerker zelf, maar ook de werkgever en de direct leidinggevende heeft een
Het is normaal dat een organisatie te maken krijgt met verzuim van medewerkers. Toch is het fijn om dit verzuim, voor zover mogelijk, te beperken. Hoe kun je dit het beste doen? Vaak weten werkgevers niet wat er precies speelt bij hun verzuimde medewerkers. Verzuim kan natuurlijk het gevolg zijn van medische problemen, maar bij
Wanneer je een coachvraag hebt en hiermee hebt besloten naar een coach te stappen, dan wil je natuurlijk wel dat je door een deskundige coach geholpen wordt. Het beroep ‘coach’ is echter geen beschermd beroep; iedereen mag zichzelf een coach noemen. Hierdoor zijn er ondertussen zo’n 63.000 coaches actief in Nederland. Dit maakt het belang
Elke levensfase brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk hierbij aan de verschillende fases van het leven, zoals het starten in je eerste baan, samenwonen, trouwen en een kind krijgen, maar ook scheiden, mantelzorger worden of met pensioen gaan. Elke van deze fases brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Je hoeft deze uitdagingen

Start onmiddelijk met het professionaliseren van coaching binnen jouw organisatie.
Eerst rondkijken? Probeer de demo en ervaar onze expertise en tools.

Professionele coaching in jouw organisatie?

Start onmiddelijk met het professionaliseren van coaching binnen jouw organisatie.
Eerst rondkijken? Probeer de demo en ervaar onze expertise en tools.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de demo te boeken.

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.