Altijd de juiste coach voor jouw vraag

Hoe werkt de matchingtool?

Gingermood heeft een hoogwaardige matchingtool ontwikkeld die je helpt bij het vinden van de best passende coach. Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst die circa 10-15 minuten van jouw tijd in beslag neemt, kunnen wij een selectie maken met alle geschikte en beschikbare coaches die jou verder kunnen helpen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Gingermood - De coachmatchers - vragenlijst

Vragenlijst

Een succesvol coachtraject valt of staat met de ‘klik’ met de coach. Bij Gingermood kijken we verder dan het vraagstuk, en maken we gebruik van een unieke matchingtool. Deze matchingtool bestaat onder andere uit een vragenlijst waarbij er gematcht wordt op tientallen variabelen zoals persoonlijkheid en cognitieve stijl, maar ook op voorkeuren die betrekking hebben op de coach zelf zoals leeftijd en geslacht.

Gingermood - De coachmatchers - persoonlijk

Persoonlijk

Om een goede match te maken, is het van belang dat de coachvraag helder is. Er kan dan gematcht worden aan een coach die beschikt over de relevante expertise, afgestemd op de unieke coachvraag. Om dit te bewerkstelligen, adviseren wij altijd te kiezen voor een telefonische intake met een medewerker van Gingermood. 

Gingermood - Zoek jouw perfecte coach

Coach keuze

De uiteindelijke ‘klik’ met een coach kunnen alleen de coachee en de coach zelf voelen. Daarom vinden er altijd kennismakingsgesprekken plaats met de twee best passende coaches, aan de hand van de matchingtool door Gingermood geselecteerd. De coachee mag vervolgens zelf beslissen met welke coach het traject van start zal gaan.

Gingermood - hoogste matchgarantie

100% matchgarantie

Met de resultaten van de vragenlijst berekent de matchingtool welke coaches het best passen bij de coachee. Tijdens de telefonische intake wordt er dieper ingegaan op de coachvraag en het type coach die jou het beste hierbij zou kunnen helpen. Indien nodig, matchen wij kosteloos opnieuw. Dit geeft een matchgarantie van 100%! Indien je geen telefonische intake wenst, krijg je direct twee coaches voorgesteld met een matchgarantie van 80%. Zo kun je altijd kiezen voor de coach met ‘de beste klik’. 

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.