Altijd de juiste coach voor jouw vraag

Met onze unieke matchmethode

Hoe werkt onze unieke matching?

Als je begint met jouw zoektocht naar een geschikte coach, kom je er al snel achter dat er ontzettend veel coaches zijn in Nederland. Dat kan jouw zoektocht naar een passende coach bemoeilijken, want waar begin je nou? Een succesvol coachtraject valt of staat met de ‘klik’ met de coach. En een de ene coach die goed is voor de een, hoeft absoluut niet bij een ander te passen. Dus hoe vind je nou die coach die echt goed bij jou én jouw coachvraag past? Bij Gingermood krijg je en een persoonlijke intake met een van onze coach-adviseurs én je vult de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst in. Hiermee bieden we jou een unieke matchingmethode waarmee we jou matchen aan de twee best passende coaches. Benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat?

Vragenlijst

Bij Gingermood kijken we verder dan het vraagstuk, door middel van de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst wordt er gematcht op tientallen variabelen zoals persoonlijkheid en persoonlijke waarden, maar ook op voorkeuren die betrekking hebben op de coach zelf zoals leeftijd en ervaring in jouw sector. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 15 minuten.

De telefonische intake

Wij begeleiden jou op persoonlijke wijze naar de 2 best passende coaches. Want naast de vragenlijst heb je een telefonische intake met één van onze psycholoog coach-adviseurs. Om een goede match te maken, is het van belang dat de coachvraag helder is. Er kan dan gematcht worden aan een coach die beschikt over de relevante expertise, afgestemd op de unieke coachvraag.

Gingermood - De coachmatchers - Coaches - research
Gingermood - Zoek jouw perfecte coach

Coach-keuze

De uiteindelijke ‘klik’ met een coach kunnen alleen de coachee en de coach zelf voelen. Daarom vinden er altijd (virtuele of telefonische) kennismakingsgesprekken plaats met de twee gematchte coaches. Na de kennismakingsgesprekken kies jij als coachee bij welke coach je het meest vertrouwen hebt en de klik voelt.

Match!

Met de resultaten van de vragenlijst berekent de matchingtool welke coaches het best passen bij de coachee. Tijdens de telefonische intake wordt er dieper ingegaan op de coachvraag en het type coach die jou het beste hierbij zou kunnen helpen. Indien nodig, matchen wij kosteloos opnieuw. Zo kun je altijd kiezen voor de coach met ‘de beste klik’.

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

online coaching
carriereswitch
Inspiratiedag
coach zoeken
gelijke ontwikkelingskansen
whitepaper

Genept door je eigen brein

coachmoment

Mijn Coachmoment

coachen
coach
therapie
coachtraject
mentale gezondheid
CHRO Gingermood

In de pers: CHRO

thuiswerken
effectieve coaching
herfstdip
psychodrama dramatechnieken

NL Leert Door subsidie

outplacement traject
ontwikkelen

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.