Coaches

Gingermood - Coaches - champion

De beste coaches

Gingermood werkt alleen met de beste coaches. Allen in ons netwerk hebben een gecertificeerde coachopleiding afgerond en hebben minimaal 3 jaar ervaring als coach. Daarnaast hebben ze coaching als hoofdactiviteit. Wij verwachten ook van onze coaches dat zij continu actief zijn voor hun eigen ontwikkeling als coach en beschikken over relevante werkervaring. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van al onze coachtrajecten.

Zelfstandig maar toch ondersteuning

Als coach bij Gingermood blijf je zelfstandig, maar je profiteert van de kennis, ondersteuning en het netwerk van Gingermood. We bieden ondersteuning bij het runnen van je coachpraktijk: van acquisitie tot marketing en administratie. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: coachen.

Gingermood - De coachmatchers - Coaches - network
Gingermood - De coachmatchers - Coaches - research

Matchingtool voor coaches

Je wordt bij Gingermood specifiek gematcht aan coachees die bij je passen. Met onze unieke matchingtool kijken we verder dan het vraagstuk, maar matchen ook op persoonlijkheid, waarden en voorkeuren. Zodat jij het maximale uit een coachtraject kunt halen.

Continue ontwikkeling

Bij Gingermood geloven we in ontwikkeling; de ontwikkeling van medewerkers en organisaties, maar ook de ontwikkeling van onze coaches en trainers. Daarom organiseren wij voor onze coaches regelmatig Inspiratiedagen en Leertafels. Voor de Inspiratiedagen zet Gingermood een mooi programma neer over diverse onderwerpen die allemaal te maken hebben met ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Leertafels zijn interactieve lezingen waarbij we een Gingermood-coach vragen om meer te vertellen over een bepaald thema, een bepaalde methode of een specialisme. Zo blijven onze coaches zich ook op die manier ontwikkelen en bouwen we aan een echte coach community waarbij betrokkenheid en persoonlijk contact centraal staan.

Gingermood - De coachmatchers - Coaches - ontwikkeling

De voorwaarden

Gingermood - De coachmatchers - coaches - gecertificeerd - certificering - security

(Gecertificeerde)
Coach/trainer opleiding afgerond

Gingermood - De coachmatchers - minimaal HBO

Minimaal HBO/WO
opleiding afgerond

Gingermood - De coachmatchers - ervaring

Minimaal 3 jaar ervaring als
coach of trainer

Gingermood - De coachmatchers - coaching & training

Coaching en/of training
als hoofdactiviteit

Gingermood - De coachmatchers - ontwikkelen

Continu actief
voor eigen ontwikkeling

Gingermood - De coachmatchers - relevante ervaring

Aantoonbaar relevante
werkervaring

Interesse in aansluiten bij onze coachcommunity?

Vul het formulier in via onderstaande link. Onze coach coördinator neemt binnen een week contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact met ons op

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.