Onze onafhankelijke coach-community

Gingermood staat voor kwaliteit op landelijk niveau

Gingermood staat voor kwaliteit van onze dienstverlening én van onze coaches. Coaches die bij Gingermood zijn aangesloten opereren als zelfstandigen. Zij hoeven niet volgens door ons vastgestelde methodes te werken en staan door het werken volgens eigen werkwijzen en methoden in hun kracht. Coaches kennen hun eigen grenzen en kwaliteiten, weten op welke doelgroep zij zich richten en wat zij willen bereiken. Door dit helder in beeld te hebben, weten wij welke coaches wij aan welke coachee matchen. Wij staan in voor de kwaliteit en toetsen dit aan de hand van onze toelatingseisen, een persoonlijke kennismaking en de evaluaties na afgeronde trajecten.

Zelfstandig

Eigen methodes

Persoonlijk contact

Evaluaties

Gekwalificeerd en de juiste ervaring

Alle coaches in onze coachpool zijn gekwalificeerde coaches met een gecertificeerde coach opleiding. Na de CV screening van de coach, leren wij de coach graag echt kennen door een persoonlijk gesprek. 

Naast de juiste opleidingen en een kennismaking vinden wij het tevens belangrijk dat coaches al enige ervaring hebben opgedaan in het vak. Coaching is immers een vak apart. Niet iedereen kan zomaar coachen. Professionele coaches weten hoe ze een coachtraject verantwoord opzetten en welke beroepsethische kaders relevant zijn. Zij onderkennen het belang van een goede intake en weten wanneer door te verwijzen.

Onze coaches zijn onder andere aangesloten bij:

Blijven ontwikkelen

Persoonlijke ontwikkeling is onze dagelijkse bezigheid. Daarom vinden wij het uiterst relevant dat onze coaches actief gestimuleerd worden in hun eigen ontwikkeling. Gingermood organiseert daarom eenmaal per maand een bijscholings- en kennis evenement, zoals leertafels, intervisiebijeenkomsten en inspiratie sessies waar coaches van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. 

Tijdens de inspiratiesessies nodigen we sprekers uit die met prikkelende onderwerpen de coach community triggered om op een andere manier na te denken en zich te ontwikkelen.

Expertises

Onze coaches hebben elk hun eigen expertises en specialismen. Op zoek naar een loopbaancoach, businesscoach, lifestyle coah of iets anders? Bekijk de veelvoorkomende coachthema’s. Elke coachvraag is uniek en er spelen vaak meerdere thema’s.

Coachpool voor organisaties

Voor organisaties kunnen wij een eigen coachpool samenstellen met coaches die goed passen bij onder andere de sector, de organisatiecultuur en gewenste ontwikkelthema’s. Heeft u behoefte aan ontzorging van administratieve processen? Maar wilt u wel zicht houden op kwaliteit en het budget? Klik op onderstaande button om meer te weten te komen over onze dienstverlening aan organisaties.

Interesse in aansluiten bij onze coachcommunity?

Eén van onze coach-adviseurs neemt binnen 2 weken contact met je op om te laten weten of er een eventuele match is. Er zal dan eerst een (online) kennismakingsgesprek ingepland worden.

Let op, momenteel  zijn we alleen op zoek naar coaches in Zuid-Limburg, Drenthe, Friesland, Groningen en Zeeland.

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

De voorwaarden

Gingermood - De coachmatchers - coaches - gecertificeerd - certificering - security

(Gecertificeerde)
Coach/trainer opleiding afgerond

Gingermood - De coachmatchers - minimaal HBO

Minimaal HBO/WO
opleiding afgerond

Gingermood - De coachmatchers - ervaring

Minimaal 3 jaar ervaring als
coach of trainer

Gingermood - De coachmatchers - coaching & training

Coaching en/of training
als hoofdactiviteit

Gingermood - De coachmatchers - ontwikkelen

Continu actief
voor eigen ontwikkeling

Gingermood - De coachmatchers - relevante ervaring

Aantoonbaar relevante
werkervaring

Interesse aansluiten coach-community

Binnen 2 weken ontvang je een reactie van één van onze coach-adviseurs.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.