Contact

Contact

Bent u op zoek naar de perfecte coach die u helpt in uw ontwikkeling of hebben medewerkers in uw organisatie behoefte aan persoonlijke ontwikkeling? Weet dat ontwikkeling u en uw organisatie flexibel en vitaal houdt. Voel je vrij ons te benaderen om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vragen over onze matchingtool, coaches of andere zaken, neem dan ook gerust contact met ons op. U kunt hieronder een contactformulier invullen of ons direct telefonisch benaderen. Onze medewerkers zullen u dan te woord staan om uw vragen te beantwoorden.

Contactgegevens

Adres
Gingermood
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Telefoonnummer
085 00 90 357

E-mailadres
info@gingermood.nl

Kvk-nummer: 34160215
BTW-nummer: NL.8110.91.740.B.01

Contactformulier

Gingermood de coachmasters

De coachmasters

Hoe vind je nu de juiste coach voor jouw vraag? De Gingermood matchingtool vindt met behulp van een slimme vragenlijst de perfecte match tussen jou en een gekwalificeerde coach. Met de resultaten van de vragenlijst berekent de matchingtool welke coaches het best passen bij de coachee. Tijdens de telefonische intake wordt er dieper ingegaan op de coachvraag en het type coach die jou het beste hierbij zou kunnen helpen. Indien nodig, matchen wij kosteloos opnieuw. Dit geeft een matchgarantie van 100%! Indien je geen telefonische intake wenst, krijg je direct twee coaches voorgesteld met een matchgarantie van 80%. Zo kun je altijd kiezen voor de coach met ‘de beste klik’.  Tot nu toe heeft de matchingtool al meer dan 1200 machtes weten te realiseren. 

Waarom Gingermood

  • Je blijft zelfstandig, maar profiteert van de kennis, ondersteuning en het netwerk van Gingermood.
  • We bieden ondersteuning bij het runnen van je coachpraktijk : van acquisitie tot marketing en administratie. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: coachen.
  • We werken voor klanten als Microsoft, ABN AMRO, Ahold Delhaize en Essent.
  • Je wordt alleen gematcht aan coachees die bij je passen. We kijken verder dan het vraagstuk, maar matchen ook op persoonlijkheid, waarden en voorkeuren. Zodat jij het maximale uit een coachtraject kunt halen. Ontdek hier hoe wij de perfecte match maken.
  • We geloven in ontwikkeling. In de ontwikkeling van medewerkers en organisaties, maar ook in de ontwikkeling van onze coaches en trainers. Daarom organiseren we regelmatig trainingen, workshops en bijscholingen

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op