Hoe kunnen we je helpen?

Contact

Heb je vragen over onze matching, coaches of heb je interesse in teamcoaching, neem dan ook gerust contact met ons op. Je kunt hieronder het contactformulier invullen of ons direct telefonisch benaderen. Onze medewerkers zullen je te woord staan om je vragen te beantwoorden.

Ben je een coach en heb je interesse in aansluiten bij onze coachcommunity? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in. 

Contactgegevens

Adres
Gingermood
Pand Noord
Meeuwenlaan 98-100
1021 JL Amsterdam

Telefoonnummer
085 00 90 357

E-mailadres
info@gingermood.nl

Kvk-nummer: 55335713
BTW-nummer: NL851660290B01

Contactformulier

Gingermood de coachmasters

De slimste weg naar de beste coach

Hoe vind je nu de juiste coach voor jouw vraag? De Gingermood matchingtool vindt met behulp van een slimme vragenlijst de perfecte match tussen jou en een gekwalificeerde coach. Met de resultaten van de vragenlijst berekent de matchingtool welke coaches het best passen bij de coachee. Tijdens de telefonische intake wordt er dieper ingegaan op de coachvraag en het type coach die jou het beste hierbij zou kunnen helpen. Indien nodig, matchen wij kosteloos opnieuw. Dit geeft een matchgarantie van 100%! Indien je geen telefonische intake wenst, krijg je direct twee coaches voorgesteld met een matchgarantie van 80%. Zo kun je altijd kiezen voor de coach met ‘de beste klik’.  Tot nu toe heeft de matchingtool al meer dan 1200 matches weten te realiseren. 

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.