High Impact Executive Coaching

Deze all-in coachservice met een speciale pool van top Executive coaches is bestemd voor het topmanagement binnen bedrijven. Deze service is in het leven geroepen voor het oplossen van complexe dilemma’s in de top van een organisatie waarbij zowel persoonlijk als strategisch leiderschap benodigd is. Zowel binnen als buiten de organisatie heeft men vaak te maken met multi-stakeholders waardoor de top van een organisatie zowel persoonlijk als politiek kwetsbaar kan zijn. De coaches uit onze coachpool hebben zelf in de top van organisaties gewerkt en hun sporen dubbel en dwars verdiend waardoor zij u uitstekend kunnen begeleiden gedurende het traject. Bij hoge nood en grote urgentie is een vooruitstrevend resultaat gewenst waarbij onze High Impact Executive Coaching uitkomst biedt.

High Impact Executive Coaching service is geschikt voor:

  • C-level Executives
  • Managing Directors
  • Vicepresidents
  • Etc.
Bent u benieuwd of u of uw medewerkers binnen de categorie vallen neem dan gerust contact met ons op zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen kijken.
Gingermood - De coachmatchers - vragenlijst

Het traject

Kenmerkend voor onze dienst is de snelle en flexibele beschikbaarheid van de coaches waardoor de best mogelijke service wordt verleend. Hierin wordt uiteraard de behoefte van zowel de coachee als de organisatie meegenomen. Onderstaande punten geven kort weer welke stappen we in het traject doorlopen om zo tot het beste resultaat te komen.   

  1. Er is een urgent dilemma of probleem in top van organisatie
  2. Een of meer verdiepende gesprekken vinden plaats tussen de organisatie en de Gingermood-coachconsultant, naar gelang behoefte organisatie en urgentie van de vraag
  3. De juiste coach wordt voorgesteld middels een uitgebreid Executive coachprofiel
  4. Er vindt een kennismaking plaats met de betrokkenen en de coach
  5. Er kan direct worden gestart met de coaching
  6. Een all-in prijs voor een afgesproken periode, waarbij volledige tevredenheid van de klant altijd voorop staan

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze all-in coach service of voor andere vragen over onze diensten.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.