Nieuws & Blog

Op de pagina nieuws & blog houden we je op de hoogte van interessante onderzoeken en ontwikkelingen. Op deze pagina zijn blogs te lezen  van Gingermood zelf en blogs over specifieke interessante thema’s op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben je door het lezen van één van onze blogs geïnspireerd geraakt. Bekijk dan hoe bijvoorbeeld hoe onze matchingtool werkt of neem contact met ons op om antwoord te krijgen op je vragen.  

gelijke ontwikkelingskansen

Gelijke ontwikkelingskansen

Sinds april 2021 steunt Gingermood het Jeugdeducatiefonds. Dit doen wij vanuit ons geloof dat iedereen een goede coach en persoonlijke ontwikkeling verdient. Gelijke ontwikkelingskansen voor

Lees meer »
coachmoment

Mijn Coachmoment

Door de impact van de corona crisis kunnen je medewerkers extra mentale druk voelen. Merk je dat jouw medewerkers inderdaad met belangrijke vragen zitten, een

Lees meer »

Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen is in staat zich te ontwikkelen en met de juiste middelen kan het maximale uit deze ontwikkeling gehaald worden. Bij elke meeting, event of andere gelegenheid kan het prettig zijn eens met de mensen om je heen te praten, de kans is groot dat je er iets van kan leren. Dit geldt ook zeker bij een juist coach traject. Bij Gingermood geloven we erin dat niet alleen het vinden van een coach, maar juist het vinden van de perfecte coach belangrijk is. Daarom werken wij met een jong en bevlogen team eraan om iedereen te voorzien van de coach die het best bij hem of haar past en zo persoonlijke ontwikkeling mogelijk te maken. Dit alles gebeurt onder leiding van directeur Dickey Pronk in het gezellige Amsterdam Noord.

De perfecte match

De perfecte match tussen coach en coachee staat aan de basis van het gewenste eindresultaat. De ontwikkelingen van onze unieke matchingtool, ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Deze matchingtool berekent op basis van tientallen variabelen welke coach het best bij iemand past. Onze opdrachtgevers zijn grotere en kleinere organisaties waarvan wij het complete coachtraject en de dedicated pools managen. Daarnaast kunnen wij ook antwoord geven op vragen over intervisies en trainingen met coaches en trainers uit ons netwerk. Voor de coaches in ons netwerk organiseren we regelmatig leuke Leertafels en Inspiratiedagen. Zo leren we ook weer van elkaar, met elkaar.

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op