Optimaliseer de samenwerking binnen teams

Verbeter de communicatie en vergroot de focus op teamdoelen

Wanneer zet je teamcoaching in?

Teamcoaching kun je inzetten wanneer een team vastloopt in samenwerking of communicatie. Maar ook preventief wanneer je verwacht dat er een uitdagende situatie kan ontstaan of wanneer je als team wilt ontwikkelen voor betere teamprestaties. 

Met teamcoaching ligt het accent op de onderlinge samenwerking en interactie van een team, maar komen alle individuele teamleden aan bod. Vaak zijn er punten die invloed hebben op het functioneren van een team, deze punten worden tijdens teamcoaching aan het licht gebracht en aangepakt. Teamcoaching maakt lastige onderwerpen bespreekbaar, op een constructieve manier. Zodat je als team stappen kan maken in je ontwikkeling, die het resultaat van de organisatie altijd helpen verbeteren.

Onze expertises

Het proces

1. Intakegesprek (online of face to face)

Tijdens het intakegesprek bespreken bespreken we jullie situatie, uitdagingen en behoeften. Daarnaast bepalen we in overleg het aantal bijeenkomsten en bekijken we welke trainer aansluit.

2. Kennismaking met de trainer

Wij vinden het erg belangrijk dat jullie een klik hebben met de trainer, dit is één van de succesfactoren. Samen met de trainer bespreken jullie de doelstellingen.

3. Ontwikkelen traject of teamsessie

Aan de hand van de behoeften en uitdagingen die er liggen bepalen wij welke leervorm hier het best op aansluit.

4. Uitvoering traject en evaluatie

Professionele teamcoaching binnen jouw organisatie?

Wij zijn ervan overtuigd dat teamcoaching altijd maatwerk is. We luisteren graag naar de vraag om een passend voorstel te doen. Neem contact met ons op voor het inplannen van een intakegesprek. 

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.