Intensieve Coaching met een psycholoog

Iedereen kan met een vraag zitten of tegen een probleem of een belemmering aanlopen. Meestal vind je zelf wel een oplossing om hieruit te komen, maar dat lukt niet altijd. Soms heb je hier hulp bij nodig. Door gedachte- en gewoontepatronen kan je vast komen te zitten en door hierover in gesprek te gaan met een coachende psycholoog kan je die patronen leren herkennen.

rouwcoaching
psycholoog

Intensieve Coaching helpt jou écht verder

Met behulp van Intensieve Coaching kijk je naar jezelf en onderzoek je waarom je bepaalde patronen eigen hebt gemaakt. Onze coachende psychologen helpen je om je bij die dieper liggende vragen te ondersteunen door middel van doeltreffende methoden. Zodra je weet welke oude gewoontes jouw verhinderen kan je werken aan je gestelde doelen en nieuwe gedachten en gewoontes aanleren.

Belangrijk op de weg naar zelfontwikkeling en doelen stellen, is het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving. Dit doen wij door jou te matchen aan een psycholoog die past bij jouw persoonlijkheid en waarden. Door de coach keuze aan de persoon zelf te laten, zul je groeien in je bewustzijn en durven te ontdekken en te experimenteren met jouw psycholoog.

Gemiddeld bestaat een traject uit 6-8 gesprekken van 1,5 uur. Trajecten duren zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Op het moment dat vragen buiten de deskundigheid van onze coachende psychologen vallen, dan wordt er doorverwezen. Bij Gingermood zijn er geen wachtlijsten en kun je gelijk aan de slag

GraphicCreated with Sketch.

Persoonlijke match

Graphic Created with Sketch.

Bij jou in de buurt

Graphic Created with Sketch.

Geen wachtlijsten

Persoonlijke match
Bij jou in de buurt
Geen wachtlijsten

Heb je het gevoel dat je vastzit?

Misschien herken je het wel, signalen van je lijf die aangeven dat het niet goed met je gaat. Een slechte concentratie, onrustig slapen, snauwen op je werk, tegen je partner of familie. Je wilt dit graag op orde krijgen, maar je gaat maar door. Je bent niet in control. Dat kan komen door beperkende gedachten en patronen, maar ook door verlies van een dierbare, vragen over de zin van het leven, een stressvolle baan of een hoge mate van perfectionisme. Je bent niet de enige en hulp vragen is voor velen lastig, want waar begin je? Je wilt geen tijd verliezen door met iemand in gesprek te gaan waar je geen klik mee hebt. Je wilt ook niet wachten tot je aan de beurt bent. Je wilt een professional die je écht verder kan helpen en die je begrijpt. Die bij jou past.

Onze coachende psychologen

Een intensief coachingstraject naar aanleiding van snijvlakzaken wordt vaak ingezet ter voorkoming of vermindering van overbelasting en werkgerelateerde klachten. Door coaches in te zetten die ook een achtergrond als psycholoog hebben wordt je probleem direct bij de bron aangepakt.
Vanuit de achtergrond als psycholoog zijn zij gespecialiseerd in gedrag, gedachten en gevoelens van de mens, maar maken zij vanuit de coaching een vertaalslag naar de praktijk.
Zij hebben een BIG of NIP registratie en een erkende coachopleiding.

Altijd een psycholoog die bij jou past

Je start je reis met de online vragenlijst, welke gevolgd wordt door een persoonlijke intake met één van onze psycholoog adviseurs. Tijdens deze intake willen we je graag een beetje beter leren kennen, zodat we weten wie jij bent, wat je hulpvraag is en waar je naar op zoek bent. Op basis van de vragenlijst en intake koppelen we jou aan de twee best passende psychologen. Na een korte kennismaking met beiden kies jij met wie het het beste klikt en met wie jij het traject wilt starten.

therapie

Geïnteresseerd?

Start je reis naar een goede mentale gezondheid met een psycholoog waar jij mee klikt. Bel ons voor vragen (085-009 03 57) of meld je vrijblijvend aan via onderstaande button. Vul de vragenlijst in en ontvang direct een uitnodiging voor een intake (vrijblijvend). 

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.