Coachthema's

Gingermood biedt een grote verscheidenheid aan coachthema’s. De coaches in ons netwerk zijn allen gecertificeerd en hebben veel ervaring op het gebied van coaching. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme en daar wordt op geselecteerd bij de matching. Zo wordt er altijd gekoppeld aan een coach die de juiste expertise heeft op het coachthema, zodat er gestart wordt met een traject op maat vanuit de hulpvraag van de medewerker.

LOOPBAAN COACHING
OUTPLACEMENT
LEIDERSCHAP COACHING
PERSOONLIJKE EFFECTIVITEITS COACHING
STRESS COACHING
burn out
BURN OUT COACHING
jobcoaching
JOB COACHING
BUSINESS COACHING
MINDSET COACHING
Life Coaching
LIFE COACHING
executive coaching
EXECUTIVE COACHING
vitaliteit
VITALITEITSCOACHING
Rouwcoaching
ROUW/VERLIES
psycholoog
THERAPEUTISCHE COACHING
persoonlijk leiderschap
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP COACHING
mentoring
MENTORING

Andere thema's..

Staat het coachthema dat je zoekt hier niet tussen of ben je op zoek naar een specifieke vraag of advies? Neem dan contact met ons op. Gingermood heeft een groot netwerk aan gekwalificeerde coaches en is breed inzetbaar op gebied van vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling, maar ook ontwikkeling van teams. 

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.