Coachthema's

Gingermood biedt een grote verscheidenheid aan coachthema’s. De coaches in ons netwerk zijn allen gecertificeerd en hebben veel ervaring op het gebied van coaching. Elke coach heeft zijn of haar eigen specialisme en daar wordt op geselecteerd bij de matching. Zo wordt er altijd gekoppeld aan een coach die de juiste expertise heeft op het coachthema, zodat er gestart wordt met een traject op maat vanuit de hulpvraag van de medewerker.

LOOPBAAN COACHING
OUTPLACEMENT
LEIDERSCHAP COACHING
PERSOONLIJKE EFFECTIVITEITS COACHING
STRESS COACHING
BURN OUT COACHING
JOB COACHING
BUSINESS COACHING
MINDSET COACHING
LIFE COACHING
EXECUTIVE COACHING
VITALITEITSCOACHING

Andere thema's..

Staat het coachthema dat je zoekt hier niet tussen of ben je op zoek naar een specifieke vraag of advies? Neem dan contact met ons op. Gingermood heeft een groot netwerk aan gekwalificeerde coaches en is breed inzetbaar op gebied van vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling, maar ook ontwikkeling van teams. 

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op