Mijn Coachmoment

Snel een passende coach voor een effectief gesprek.

Speciaal voor prangende vragen, een dringend dilemma of gewoon voor een luisterend oor is er 'Mijn Coachmoment'. Gewoon een uurtje online als het jou uitkomt en dus hoef je niet gelijk vast te zitten aan een heel traject.

Snel een passende coach

Voor wie?

Door de impact van de corona crisis voelen veel medewerkers extra mentale druk. Meerdere ballen moeten tegelijkertijd hoog gehouden worden. Merk je dat je met een belangrijke vraag zit, een dringend dilemma hebt of dat je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor? En je wilt niet gelijk met een heel coachtraject starten? Speciaal voor medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken is er ‘Mijn Coachmoment’, waar je op een laagdrempelige manier in gesprek gaat met een coach die bij je past.

Hoe werkt het?

  1. Tijdens de korte telefonische intake met een van onze psychologen matchen wij de medewerker aan een passende coach.
  2. De coach neemt contact op met de medewerker om het (video)gesprek in te plannen. 
  3. Op een laagdrempelige manier biedt coach een luisterend oor en tips en tricks. Na het gesprek is er nieuwe energie en inspiratie om er weer tegenaan te gaan. 

Voor meer informatie over Mijn Coachmoment neem contact op via 085-0090357 of vul het contactformulier in via onderstaande button. 

Thuiswerken

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op