Mijn Coachmoment

Snel een passende coach voor een effectief gesprek.

rouwcoaching

Speciaal voor prangende vragen, een dringend dilemma of gewoon voor een luisterend oor is er 'Mijn Coachmoment'. Gewoon een uurtje online als het jou uitkomt en dus hoef je niet gelijk vast te zitten aan een heel traject.

Snel een passende coach

Voor wie?

Door de impact van de corona crisis voelen veel medewerkers extra mentale druk. Meerdere ballen moeten tegelijkertijd hoog gehouden worden. Merk je dat je met een belangrijke vraag zit, een dringend dilemma hebt of dat je gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor? En je wilt niet gelijk met een heel coachtraject starten? Speciaal voor medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken is er ‘Mijn Coachmoment’, waar je op een laagdrempelige manier in gesprek gaat met een coach die bij je past.

Hoe werkt het?

  1. Tijdens de korte telefonische intake met een van onze psychologen matchen wij de medewerker aan een passende coach.
  2. De coach neemt contact op met de medewerker om het (video)gesprek in te plannen. 
  3. Op een laagdrempelige manier biedt coach een luisterend oor en tips en tricks. Na het gesprek is er nieuwe energie en inspiratie om er weer tegenaan te gaan. 

Voor meer informatie over Mijn Coachmoment neem contact op via 085-0090357 of vul het contactformulier in via onderstaande button. 

Thuiswerken

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.