Houd de regie in eigen hand

Wij denken dat iedereen in z’n werkzame leven weleens een coachingstraject kan gebruiken. Hoe fijn is het als je daarbij een match kan hebben met iemand die daadwerkelijk op veel vlakken bij je past?

Een succesvol coachingstraject staat of valt bij de juiste klik

Een succesvol coachingstraject staat of valt bij de juiste klik tussen de coach en de coachee. Dat was precies de reden waarom Gingermood ruim tien jaar geleden werd opgericht. Te vaak koos iemand z’n coach op basis van een goede review van vrienden, collega’s of familie. Dat kon anders, beter. Want: wie voor de één een goede coach is, hoeft dat niet vanzelfsprekend voor de ander te zijn.

Als je nou bij jezelf nagaat, waarop baseer jij je keuze als je om hulp vraagt?

Naast kennis en kunde is het minstens zo belangrijk dat de werkwijze en persoonlijkheid van de coach aansluit bij de coachee, zodat er snel een vertrouwensband kan ontstaan. Wij hebben een eigen matchingtool ontwikkeld in samenwerking met onderzoeker Tim Theeboom. In combinatie met een persoonlijke intake met een van onze gespecialiseerde coach-adviseurs, zorgt deze tool ervoor dat we de perfecte match kunnen maken tussen coachees en coaches.

Heb je een meer directieve coach nodig? Of meer iemand die je adviseert?

Dit proces begint met een vragenlijst, zodat we erachter komen wat jouw coachdoelen en persoonlijke wensen zijn. Heb je een meer directieve coach nodig? Iemand die je adviseert, of juist een coach die het jou zelf laat uitvinden?

Na een persoonlijke intake, gedaan door professionals die opgeleid zijn om de vraag achter de vraag te herleiden, worden je twee geschikte coaches aangeboden, waaruit je zelf mag kiezen. Op deze manier krijg je heel erg het gevoel dat degene die aan je gekoppeld wordt, echt bij je past. En bevalt het onverhoopt toch niet, dan word je gewoon opnieuw gematcht. Als coachzoekende houd je de regie in eigen hand.

We hebben er véél: een pool met meer dan 130 gecertificeerde coaches

Voor al onze coaches organiseren we leertafels en inspiratiesessies, zodat zij zich voortdurend blijven ontwikkelen. En we hebben er véél: een pool met meer dan 130 gecertificeerde coaches, verspreid over heel Nederland. Naast individuele coaching bieden wij ook ondersteuning op het gebied van teamcoaching en op maat gemaakte leiderschapsprogramma’s voor organisaties.

Wie je ook bent, wat je ook zoekt: bij Gingermood vind je dus altijd een match.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.