Coach-adviseur Quinta begeleidt je naar de best passende coach. Even voorstellen!

Een coachingstraject bij Gingermood begint met het vinden van een goede match. Quinta Brenkman is daarbij de spin in het web. Quinta is een van de coach-adviseurs van Gingermood. Met andere woorden: zij begeleidt je naar de best passende coach. Even voorstellen!

Quinta (31) werkt nu twee jaar voor Gingermood ,,Vier jaar geleden kwam ik al eens met ze in contact. Het bedrijf en hun manier van werken spraken me zo aan, dat ik in de gaten bleef houden of er vacatures vrijkwamen. Het is de manier waarop Gingermood de matching aanpakt die me aanspreekt: ik weet hoe belangrijk de klik is met een coach, als je aan de slag wilt met je coachvraag. Maar het zijn ook de coach community en de inspiratiesessies die worden aangeboden: Gingermood heeft niet alleen veel aandacht voor de coachee, maar ook voor de coach. Dat vind ik erg belangrijk.” 

Ik help graag mensen die klaar zijn voor verandering

Waarom koos je voor coaching? ,,Ik heb een opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening afgerond en vervolgens een tijd in de hulpverlening gewerkt. Hier merkte ik dat veel mensen die ik begeleidde nog niet klaar waren voor verandering, waardoor het me erg veel energie kostte. Ik kwam er achter dat dat niet bij me paste. Ik wil heel graag helpen, van kinds af aan zit dat er al in, maar dan wél graag mensen die met zichzelf aan de slag willen.” 

Jezelf verder ontwikkelen

En nu krijgt Quinta dus de aanmeldingen binnen van mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen. Hoe gaat het in zijn werk, als je je aanmeldt als potentiële coachee? ,,Het begint met het invullen van een vragenlijst, en daarna hebben we een telefonische intake. Tijdens deze intake gaan we dieper in op de huidige situatie, de coachvraag en de doelen van de coachee. Wij merken geregeld dat coachees hun coachvraag nog niet helemaal helder hebben. Dat is geen probleem, want voor zelfreflectie heb je soms tijd en begeleiding nodig. Ik als coach-adviseur, heb de expertise om door te vragen en te helpen bij het verhelderen van de vraag achter de vraag. Ik leg als het ware de basis, waarop de coach kan voortbouwen.”  

Samen onderzoeken aan welke doelen je wilt werken 

,,We onderzoeken samen aan welke doelen je wilt werken en aan de hand van de vragenlijst en de intake kies ik twee passende coaches. Je houdt zelf de regie, en kiest na een telefonische kennismaking met beide coaches degene met wie je het traject in wil gaan.”

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Quinta zorgt er daarna voor dat alles in goede banen wordt geleid en blijft bij het proces betrokken. ,Ik vind het heel erg mooi dat ik binnen mijn rol mensen kan helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.