Gingermood Akademie

Thuiswerk Training

Voor werknemers die dat steuntje in de rug nodig hebben om energiek en gemotiveerd te blijven.

rouwcoaching
thuiswerken

Merk jij ook dat je moeite hebt met thuiswerken en minder gemotiveerd bent? Dat je minder je talenten inzet en weinig energie hebt? Speciaal voor young professionals tussen de 25-35 start de exclusieve Thuiswerk Training welke bestaat uit een combinatie van online in een groep met gelijkgestemden en online individuele begeleiding.

Doorbreek patronen en blijf gemotiveerd en energiek

Voor wie?

Het programma is samengesteld voor young professionals die aan het begin van hun carrière zitten. Je wilt niet meer afgeleid worden door Netflix of je telefoon en je wilt daar geen schuldgevoelens meer over hebben. Deze training helpt je om positief en gemotiveerd aan het werk te gaan en stimuleert je om vragen te blijven stellen aan collega’s en het gezamenlijke doel voor ogen te houden.

Het programma

Het programma start in november en bestaat uit 3 online groepstrainingen gecombineerd met online individuele sessies (4 in totaal). Tijdens de groepstrainingen, gegeven door een gecertificeerde trainer, zul je veel herkenning vinden in elkaars verhaal. Door de theorie die wordt gegeven word je je bewust van je gedrag en leer je hoe je dit kunt aanpassen in de praktijk.

Tijdens de individuele sessies ga je met een coach aan de slag met je persoonlijke doelstellingen. Omdat wij werken vanuit het principe dat iedereen een goede coach verdient, matchen wij je aan de beste, best passende coach door middel van onze matchingtool. Leer hier meer over onze matching.

Meer informatie over de specifieke data of de inhoud? 

Thuiswerken

Incompany

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om de Thuiswerk Intervisie Training te geven aan een geheel team of een groep Young Professionals binnen jouw organisatie. De startdatum bepalen we in overleg.

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Start onmiddelijk met het professionaliseren van coaching binnen jouw organisatie.
Eerst rondkijken? Probeer de demo en ervaar onze expertise en tools.

Boek een demo

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de demo te boeken.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.