Outplacement traject met dé coach voor jou

Vallen er binnenkort ontslagen of word je zelf ontslagen? Met een outplacement traject via Gingermood vind je de juiste ondersteuning, als bedrijf en als medewerker, op de weg naar een nieuwe baan. Met onze matchingtool, matchen we de coachee en de coach op basis van persoonlijkheid en de hulpvraag. Door ‘de klik’ tussen coach en coachee ontstaan effectieve en efficiënte outplacement trajecten met de beste, best passende coaches. 

Hoe ziet een outplacement traject eruit?

In een outplacement traject ga je met de coach op zoek gegaan naar de wensen en behoeften, met als doel om snel een nieuwe baan te vinden die passend is en waar je blij van wordt. Tijdens het traject wordt er stilgestaan bij het ontslag en bij wat men wil en kan. Door talenten scherp te hebben, te leren presenteren en te solliciteren, gaat die nieuwe uitdaging er komen. 

Outplacement coaches met ruime ervaring

Onze enthousiaste coaches zijn gecertificeerd en zijn voortdurend bezig om zich verder te ontwikkelen op gebied van coaching. De outplacement coaches in ons netwerk hebben een ruime ervaring op dit vlak en zijn bekend met talent management en career development, waardoor ze de hulp bieden die de coachee nodig heeft. 

Hoe werkt Gingermood?

Gingermood is een innovatief coachplatform met de slimste weg naar de beste coaches, die het net even anders doet dan de rest. Met onze slimme vragenlijst én persoonlijke begeleiding vinden we de beste, best passende coaches bij elk individu. Want ‘de klik’ dat is waar het valt of staat in een traject. Vanuit vertrouwen en veiligheid werken aan persoonlijke ontwikkeling is waar het om draait, met oog voor het individu en met oog op duurzame resultaten. 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Een outplacement traject start door je aan te melden en een account aan te maken. Je ontvangt een link voor het invullen van de matchingtool. De telefonische intake en ingevulde matchingtool leiden naar de twee best passende coaches. Maak kennis met beide coaches en kies degene met wie je de beste klik ervaart en start jouw outplacement traject. Vragen? Neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.