Vacature Administratieve ondersteuning (32u)

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie waarbij je de spil bent binnen het team?

Bij Gingermood B.V. zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team kan versterken en ondersteunen in de administratie, planning en interne communicatie. We zoeken een enthousiast persoon die het leuk vindt om de belangrijke administratieve schakel te vormen binnen ons team.

Wie zijn wij?
Even voorstellen, Gingermood is een jong bedrijf met een klein en gezellig team, volop in ontwikkeling. Wij zijn een coachplatform en helpen HR-afdelingen en coachees (onze klanten) met het maken van perfecte matches voor effectieve coaching en training. Hiervoor hebben wij ons eigen systeem met een zelfontwikkelde matchingtool. Een goede klik met een coach is essentieel voor een effectief coachtraject! Gingermood gelooft dat de persoonlijke ontwikkeling zorgt voor energieke en gemotiveerde medewerkers, duurzame groei én ontwikkeling van de organisatie.

Wat ga jij doen?

Jij zult je bezighouden met de administratieve taken die komen kijken bij het opzetten van coachtrajecten. Denk hierbij aan het opstellen en versturen van coach overeenkomsten, overzicht bewaken over lopende trajecten en benodigde acties. Hiervoor zal je ook veel in contact zijn met de rest van het team. Jij zult het centrale aanspreekpunt worden over de aanvragen en de administratieve kant van de lopende trajecten. Daarnaast zul je een stuk agendabeheer op je nemen, meehelpen met powerpointpresentaties en ondersteuning geven bij het organiseren van onze evenementen voor coaches en relaties. Een zeer afwisselende administratieve functie dus, waarbij veel ruimte is om je te ontwikkelen!

 • Administratieve ondersteuning 
 • Het overzicht bewaken van lopende processen en trajecten
 • Agendabeheer en planning
 • Meehelpen met powerpointpresentaties en andere documenten
 • Ondersteuning bieden bij het organiseren van evenementen
 • Office management
 • De verbindende factor zijn tussen teamleden

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om contact te hebben met meerdere partijen en goed is in het creëren en bewaren van overzicht. Je werkt graag gestructureerd en bent communicatief vaardig. Je hebt interesse in persoonlijke ontwikkeling en zet je daar graag voor in. Je vindt persoonlijke ontwikkeling (en/of coaching) interessant en zet je daar graag voor in. Verder zoeken we iemand die beschikt over:

 • Ervaring als PA (of met ervaring in ondersteunende- en administratieve werkzaamheden)
 • Hbo denk- en werkniveau
 • Zelfstandigheid en proactiviteit 
 • Open en directe manier van communiceren
 • Native kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team dat veel waarde hecht aan onderling contact en ontwikkeling. We hebben regelmatig (online) borrels en andere sociale activiteiten. We werken allemaal grotendeels thuis ten tijde van corona, maar vinden het wel belangrijk wekelijks in wisselende formaties af te spreken op kantoor. 

We bieden je een contract voor 32 uren per week. De salarisindicatie ligt tussen €2.500 –  €2.900  op basis van een 40-urige werkweek, op basis van leeftijd en ervaring.

Interesse? Leuk! Aanmelden kan door je cv en motivatie te sturen naar Franka via f.boutkam@gingermood.nl. Heb je eerst vragen? Bel dan gerust naar 085-0090357.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.