Stage marketing

Gezocht: Enthousiaste Marketing/Communicatie stagiair (HBO/WO) 32-40 uur

 
Zoek jij per september een afwisselende marketingstage op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling? Waar je onderdeel wordt van een hecht team en zowel ondersteunende als zelfstandige taken kan gaan uitvoeren? Dan ben je bij Gingermood aan het juiste adres!

 

Gingermood is hét professionele coachbureau van Nederland en wij matchen medewerkers aan de best passende coaches op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door middel van onze ontwikkelde matchingtool. Daarnaast hebben wij ook altijd een persoonlijke intake met de coachees. Wij vinden dat eigenlijk iedereen een coach verdient en niet iets is wat je pas goed kunt gebruiken als je problemen hebt. Maar juist om je verder te kunnen ontwikkelen in je persoonlijke groei. Je komt bij Gingermood te werken in een klein, jong en open team met ruimte voor eigen ideeën, waardoor je binnen no-time veel ervaring op kan doen. 

Ben jij:

 • HBO- of WO-student, bij voorkeur in de richting van marketing, media en/of communicatie?
 • Enthousiast en heb je zelf goede ideeën over je stage-inzet?
 • Zelfstandig en proactief?
 • Een doorzetter met commercieel inzicht?
 • Graag met taal bezig en vind je het leuk om (creatief) te schrijven? 

Ervaring van een van onze marketing stagiaires:
“Mijn naam is Jamie en ik studeer commerciële economie op de Haagse Hogeschool.
Voor mijn afstudeerstage van 16 weken heb ik gekozen voor Gingermood. Meteen al op de eerste dag kwam ik terecht in een warm bad. Eenmaal ingewerkt, ben ik o.a. aan de slag gegaan met het inplannen/verzinnen van content, schrijven van blogs, meewerken aan marketingplannen, maken van campagnes en SEO. Wat ik zo fijn vind aan Gingermood is dat alle collega’s je willen helpen, maar dat je ook de ruimte krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik heb deze stage ervaren als een leuke stage en wie weet word jij binnenkort verwelkomt als de nieuwe marketing stagiair!”

Wat ga je na het inwerken allemaal doen? 

 • Content bedenken en maken/plaatsen voor onze socials;
 • Analyseren/rapporteren van bezoekersstatistieken;
 • Het opzetten, analyseren en bijsturen van (LinkedIn) campagnes;
 • Schrijven van blogs (SEO) en het verwerken ervan in WordPress;
 • Meewerken met overige content voor website of voor nieuwe producten of klanten;
 • Opbouwen stockbibliotheek (foto’s en filmpjes);
 • Meedenken over hoe we naamsbekendheid Gingermood verder kunnen vergroten;
 •  Meedenken, concretiseren en uitvoeren van marketingplannen;
 • Overige ondersteunende werkzaamheden.

Informatie en reactie

Wil je meer weten over deze stage? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op 085 – 0090357. Je kan vragen naar Franka. We zien je korte motivatie en beknopte CV graag tegemoet per e-mail naar info@gingermood.nl

Contractduur: 5 maanden – 32-40 uur per week

Stagevergoeding: €300,- per maand

Verwachte startdatum: September 2021

 

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.