Stage Marketing & Communicatie

Gezocht: Enthousiaste Marketing & Communicatie stagiair(e) (HBO/WO)

(stageperiode vanaf september, minimaal 20 weken, stagevergoeding: ja)

Ben jij:

 • HBO- of WO-student, bij voorkeur in de richting van marketing en/of communicatie?
 • Enthousiast en heb je zelf goede ideeën over je stage-inzet?
 • Zelfstandig en proactief?
 • Een doorzetter met commercieel inzicht?
 • Graag met taal bezig en heb je zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, maar kun je je ook prima redden in het Engels?

Dan zoeken we jou!

Een werkdag bij Gingermood

Wanneer je werkt bij Gingermood als Marketing & Communicatie stagiair(e) kun je je voorstellen dat je werkdag er als volgt uitziet, alhoewel geen dag hetzelfde is 😉 :

Nadat je met de pont het IJ bent overgestoken, kom je aan bij ons mooie pand in Amsterdam Noord. Na het zetten van een kopje koffie en een beetje bijkletsen met je collega’s, ben je klaar om aan de slag te gaan! Als eerste check je de social media en website van Gingermood om te kijken naar de laatste ontwikkelingen. Vandaag besluit je bezig te gaan met het inplannen van interessante nieuwe content (zoals eigen geschreven blogposts) en het analyseren van bezoekersstatistieken. Tussendoor is er tijdens de gezamenlijke lunch ruimte om gezellig te praten, lekker buiten een wandeling te maken of om ergens over te sparren met je collega’s. Aan het einde van de dag heb jij een voldaan gevoel en iets bijgedragen de verdere groei van Gingermood.

Je komt bij Gingermood te werken in een klein, open team met ruimte voor eigen ideeën, waardoor je binnen no-time veel ervaring op kan doen. Je wordt gekoppeld aan een collega met wie je samen je stageopdracht formuleert en die jouw vaste contactpersoon is. Maar ook de andere collega’s helpen en begeleiden je als dat nodig is.

Waar houd je je mee bezig

Gebieden die wij in elk geval in gedachten hebben:

 • Het onderhouden en verder uitbouwen van online marketing met zoekmachine optimalisatie;
 • zoekmachine marketing en linkbuilding en bijhouden van social media;
 • actief gebruik van social media zoals Twitter, LinkedIn, Instagram en andere kanalen en meedenken over het inzetten van social media;
 • analyseren van bezoekersstatistieken, het opstellen van rapportages en aanbevelingen maken op basis van deze analyse;
 • schrijven van teksten voor onder andere gebruik social media en website en het redigeren van tekst;
 • opbouwen stockbibliotheek (foto’s en filmpjes) voor onder andere social media;
 • meedenken over promo-acties om naamsbekendheid Gingermood te vergroten o.a. door het organiseren en/of deelnemen aan evenementen en direct marketing acties.

Tijdens het meedraaien bij Gingermood krijg je de ruimte om te onderzoeken waar jouw competenties liggen. Samen met jouw vaste contactpersoon bepaal je jouw stageopdracht.

Informatie en reactie

Wil je meer weten over een stage? Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op 085 – 0090357. Je kan vragen naar Franka.

Je motivatiebrief met CV kan per e-mail gezonden naar:

info@gingermood.nl

t.a.v. Franka Boutkam

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op