PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Wat is persoonlijke effectiviteit?

Het beste uit jezelf halen begint bij jezelf beter leren kennen. Door erachter te komen wat de drijfveren en talenten zijn, is het mogelijk om de persoonlijke effectiviteit optimaal in te zetten. Door inzichten in eigen gedrag te krijgen, is het mogelijk om grote veranderingen door te voeren. En ja, dit kan confronterend zijn, maar is ook effectief. Het gaat erom dat je in het dagelijkse werk stappen kunt zetten om te ontwikkelen en te groeien.

Wanneer kan een persoonlijke effectiviteitscoach worden ingezet?

Effectiever, daadkrachtiger en resultaatgerichter worden, zijn doelen die in verband staan met persoonlijke effectiviteit. Alles uit jezelf willen halen, vergt training en jezelf tegenkomen. Ook is het van belang om te weten welke effecten het gedrag op anderen hebben. Doelen bepalen en de belemmerende gedachten weghalen om doelen te realiseren, zijn onderdeel van het coachtraject. Bewustwording van eigen gedachten is belangrijk en een coach kan daar goed bij helpen.

Waar moet rekening mee worden gehouden?

Je eigen effectiviteit vergroten kan confronterend zijn. Bewust worden van eigen gedrag is niet altijd leuk, maar ontzettend leerzaam. Samen met de coach ga je op zoek naar de persoonlijke leerdoelen om jouw kennis en vaardigheden optimaal tot zijn recht te laten komen. Doordat de coach de juiste vragen stelt, ontstaat er een leertraject waar je de rest van je leven plezier uit haalt.

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.