NL Leert Door subsidie

Voor vragen over de NL Leert Door subsidie neem contact op met Gingermood en start jouw gratis loopbaantraject met de beste best passende coach. Tel: 085 00 90 357 / E-mail: info@gingermood.nl

Altijd al eens een loopbaantraject willen doen, maar dit tot op heden uitgesteld? Of denk je dat je werknemer meer uit zijn of haar carrière kan halen? Via de NL Leert Door subsidie kan je starten met een gratis traject t.w.v. €700,- (inclusief BTW) bij een gekwalificeerde loopbaancoach. Deze subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. 

Voor wie geldt de subsidie? 

Voor alle werkenden en werkzoekenden. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt kan vanaf 1 augustus een gratis ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs.

Hoe werkt het? 

Om mee te doen aan het NL Leert Door ontwikkeltraject, hoeven deelnemers zich alleen aan te melden bij een gekwalificeerde loopbaanadviseur. De loopbaanadviseur registreert het traject, vraagt subsidie aan en handelt de administratie verder af. De Gingermood loopbaancoaches voldoen aan de gestelde voorwaarden van de subsidie en kunnen het ontwikkeltraject voor je registreren, aanvragen en afhandelen.

Hoe ziet een traject eruit? 

Het NL Leert Door ontwikkeltraject bestaat uit 4 uur begeleiding van een loopbaancoach, een arbeidsmarktscan en een persoonlijk ontwikkelplan. Door het persoonsprofiel krijg je inzicht in je drijfveren, competenties en leervermogen.

Het is mogelijk om een traject te verlengen. Via de werkgever is het mogelijk om hier budget voor te krijgen. Check je werkgever en neem contact op met Gingermood om het traject vervolg te geven tegen de reguliere coaching tarieven.

Waar moet rekening mee gehouden worden?

Het is belangrijk dat je het NL Leert Door traject af rond. Pas na afloop van de 3 coachingssessies, kan de coach de subsidie voor je aanvragen. Stop je tijdens het traject, dan zijn de gemaakte kosten voor jou. 

De subsidie is t/m 31 december 17:00 uur aan te vragen en de afronding van het traject moet uiterlijk 28 februari 2021 plaats hebben gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.