Mentaal gezond blijven en op zoek naar inspiratie in tijden van Corona

De impact van de corona crisis is voor ons allemaal enorm. Zeker voor jou als ondernemer, zijn het hectische tijden. Deze situatie is voor iedereen nieuw en we zijn allemaal op zoek naar de beste manier om hiermee om te gaan. De getroffen maatregelen met betrekking tot het Coronavirus kunnen zorgen voor veel stress en onzekerheid, maar kunnen ook kansen en ruimte bieden om je bedrijf verder te ontwikkelen. Het is belangrijk om juist nu mentaal gezond te blijven.

Als ondernemer is het in deze tijd van groot belang om mentaal gezond te blijven, maar ook dat van je team zo hoog mogelijk te houden. Maar hoe doe je dit nu je ad-hoc beslissingen moet nemen, koers moet bepalen en grip wilt houden op de financiële situatie van je bedrijf? Neem signalen serieus en zoek nu ondersteuning als je met gevoelens van onbehagen zit of op zoek bent naar inspiratie om door te blijven ontwikkelen.

Wij van Gingermood zetten, samen met strategie coach Jasper Mutsaerts en andere gecertificeerde coaches, alles op alles om jullie te verbinden en te ondersteunen in deze lastige tijd. Wil je dus met één van ons sparren, neem contact op en krijg een gratis kort consult.

Op onze pagina vind je daarom relevante links gericht op mentale weerbaarheid, zodat je tijdens deze crisis handvatten hebt om zo goed als mogelijk om te gaan met deze situatie. 

Zit je met een dringende vraag? Stuur een mail naar info@gingermood.nl met je naam, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsnaam, aantal werknemers en eventueel je grootste zorg. En wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook bellen op 085-0090357.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.