Kijk je toekomstige coach alvast in de ogen

Gingermood gaat altijd voor de beste match tussen de coachee en de coach. Om de coachee een nog beter ‘beeld’ 😉 te geven van de best passende coaches gaat Gingermood deze in de nabije toekomst voorstellen door middel van een persoonlijke coachvideo (met daarbij nog steeds een beknopt tekstueel profiel). De coachee kan de coach dus direct ‘in de ogen kijken’ en op deze manier beter leren kennen. Dit sluit mooi aan bij Gingermoods visie dat persoonlijke ontmoetingen altijd centraal moeten staan. Daarnaast is video een effectief middel om de coachee op een persoonlijk level te betrekken. De emotionele connectie maakt de video zeer waardevol, zodat de coachee nog een betere keuze kan maken in welke coach het beste bij hem of haar past.

Onze coach Kees van den Hombergh is zo stoer geweest toestemming te geven voor het delen van zijn video! Hierbij dus een hele mooie sneak preview.

 Meer weten? Neem contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.