Kijk je toekomstige coach alvast in de ogen

Gingermood gaat altijd voor de beste match tussen de coachee en de coach. Om de coachee een nog beter ‘beeld’ ūüėČ te geven van de best passende coaches gaat Gingermood deze in de nabije toekomst voorstellen door middel van een persoonlijke coachvideo (met daarbij nog steeds een beknopt tekstueel profiel). De coachee kan de coach dus direct ‘in de ogen kijken’ en op deze manier beter leren kennen. Dit sluit mooi aan bij Gingermoods visie dat persoonlijke ontmoetingen altijd centraal moeten staan. Daarnaast is video een effectief middel om de coachee op een persoonlijk level te betrekken. De emotionele connectie maakt de video zeer waardevol, zodat de coachee nog een betere keuze kan maken in welke coach het beste bij hem of haar past.

Onze coach Kees van den Hombergh is zo stoer geweest toestemming te geven voor het delen van zijn video! Hierbij dus een hele mooie sneak preview.

 Meer weten? Neem contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.