Gingermood stond op HR Live!

Donderdag 10 oktober stond Gingermood als standhouder op het HR Live event in Den Haag. We hadden een mooie stand ingericht en Dickey gaf een workshop! Deze workshop ging onder andere over het belang van coaching bij iedere werknemer, het belang van objectieve matching en de invloed van coaching op het verminderen van verzuim binnen organisaties.

HR Live is dé jaarmarkt voor HR professionals. Dit jaar waren er 57 partners en meer dan 1000 bezoekers. Het hoofdthema dit jaar was ‘The future of work’.

Bezoekers van het evenement konden bij onze stand langskomen om meer informatie te krijgen over Gingermood; wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Voor ons was dit een mooie kans om Gingermood steeds een beetje meer op de kaart te zetten.

We kijken met trots terug op hoe we als team op het evenement stonden en op de enthousiaste reacties op de workshop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Aanmelden coaching

Vind een coach of coach-psycholoog die perfect bij jou past. 

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Daarvoor hoef je de vragenlijst niet in te vullen, je kunt ons direct een mail sturen met je aanvraag via: coaching@gingermood.nl

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 dagen contact met je op om te kijken of er een eventuele match is.