Gingermood stond op HR Live!

Donderdag 10 oktober stond Gingermood als standhouder op het HR Live event in Den Haag. We hadden een mooie stand ingericht en Dickey gaf een workshop! Deze workshop ging onder andere over het belang van coaching bij iedere werknemer, het belang van objectieve matching en de invloed van coaching op het verminderen van verzuim binnen organisaties.

HR Live is dé jaarmarkt voor HR professionals. Dit jaar waren er 57 partners en meer dan 1000 bezoekers. Het hoofdthema dit jaar was ‘The future of work’.

Bezoekers van het evenement konden bij onze stand langskomen om meer informatie te krijgen over Gingermood; wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Voor ons was dit een mooie kans om Gingermood steeds een beetje meer op de kaart te zetten.

We kijken met trots terug op hoe we als team op het evenement stonden en op de enthousiaste reacties op de workshop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op