Vacature Junior Coach-Adviseur (24-32 uur)

Ben jij de Coach-Adviseur met een passie voor persoonlijke groei die wij zoeken? Kun je goed luisteren, doorvragen en ben je bekend met coachmethodes en gesprekstechnieken? Lijkt het je leuk om met diverse processen te werken en ben je goed in staat om het overzicht te behouden? Dan ben jij degene die we zoeken!


Houd er rekening mee dat dit geen vacature is voor een coach, maar voor een coach-adviseur.


Over ons

Gingermood is een jong bedrijf met een jong team en volop in ontwikkeling. Wij zijn een gespecialiseerd coachbureau dat HR-afdelingen en medewerkers ondersteunt bij het realiseren van perfecte coachmatches voor zowel individuele als teamcoachingtrajecten. Daarnaast ontwikkelen en verzorgen wij leiderschapsprogramma’s. Een greep uit de klanten waar wij voor werken: Nationale Nederlanden, FrieslandCampina en Provincie Noord-Brabant. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling leidt tot gemotiveerde en energieke medewerkers, duurzame groei, en een positieve impact op organisaties. Samen met de Vrije Universiteit hebben we een innovatief matchingsysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat coachees de coach vinden die perfect bij hen past. Een goede klik tussen coachee en coach is immers cruciaal voor een succesvol coachingstraject!


Jouw rol

Als Coach-Adviseur ben je de matchmaker die ervoor zorgt dat coachees worden gekoppeld aan de best passende coaches. Jij voert telefonische intakegesprekken, waarbij je de coachvraag van medewerkers onderzoekt en de vraag achter de vraag achterhaalt. Daarna leg je duidelijk het matchingsproces uit en ga je aan de slag om de coachee te koppelen aan coaches die perfect aansluiten op hun voorkeuren, doelen en persoonlijkheid.


Jij begeleidt het gehele traject, onderhoudt contact met de coaches en helpt de coachee bij het maken van de juiste keuze uit voorgestelde coaches. Daarnaast zorg je voor een vlotte afhandeling van administratieve en financiële zaken, zodat het coachingstraject zonder hobbels kan beginnen!


Bij Gingermood krijg je de kans om betrokken te zijn bij verschillende projecten, zoals de uitbreiding van onze coachcommunity en het organiseren van evenementen voor onze coaches.


Jouw profiel

 • HBO achtergrond in psychologie of hulpverlening
 • Je hebt ten minste 2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding en bent nauwkeurig
 • Communicatief sterk en klantgericht en beschikt over een flinke dosis empathie
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
 • Je hebt geen moeite met het verrichten van administratieve taken die gepaard gaan met coachtrajecten


Wat bieden wij?

Je wordt onderdeel van een hecht team waar veel ruimte is voor jouw ontwikkeling. Maandelijks kun je deelnemen aan professionaliseringsbijeenkomsten die we speciaal organiseren voor onze coaches.


Daarnaast bieden we jou:

 • Een contract tussen de 24 en 32 uur per week
 • Een salaris tussen de 2.600 euro – 3.100 euro (bruto, o.b.v. 40 uur) afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Hybride werken; deels op kantoor en deels vanuit huis
 • Onbeperkt aantal vakantiedagen
 • Vakantiegeld 8%
 • Laptop en telefoon


Interesse of vragen?

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@gingermood.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marije Janssen via 085-009 03 57.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.