Security

Wij begrijpen dat een coachtraject veel persoonlijke informatie bevat en dat de beveiliging van deze informatie van groot belang is. Omdat wij veel waarde hechten aan het zorgvuldig omgaan met persoonlijke informatie hebben wij ons volgende strikte normen gecertificeerd. Zo zorgen wij dat onze processen volledig lopen conform de richtlijnen op het gebied van Algemene Verordening Gegevensbescherming. Vanzelfsprekend dienen we met alle gevoelige informatie integer om te gaan en zorgen we middels trainingen dat onze medewerkers zorgvuldig met deze informatie omgaan.

Aan de andere kant slaan wij ook gegevens op in onze database. Deze informatie speelt een belangrijke factor in het realiseren van het gewenst eindresultaat. Alle informatie wordt veilig opgeslagen in ons gecertificeerd managementsysteem wat de veiligheid middels verschillende soorten beveiliging waarborgt. Uiteraard heeft iedereen die in onze database staat indien gewenst recht op het verwijderen van deze informatie.

Gingermood - De coachmatchers - coaches - gecertificeerd - certificering - security

Certificering

Ons geïmplementeerde managementsysteem voor informatiebeveiliging is met ISO 27001 gecertificeerd. Aanvullend is een rapport opgesteld conform ISAE 3402 wat in het eerste kwartaal van 2019 succesvol is geauditeerd door een externe auditor.

Gingermood - De coachmatchers - shield

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de beveiliging en vertrouwelijkheid van gevoelige informatie. Om de veiligheid van alle vertrouwelijke informatie te waarborgen, passen wij onze processen continu aan aan de eisen van de wet, deze tijd en onze opdrachtgevers.

Interne verantwoordelijkheid

Als gegevensverantwoordelijke is Gingermood rechtstreeks verantwoordelijk voor de gegevens die wij verzamelen. Deze verantwoordelijkheid nemen wij zeer serieus, en daarom trainen wij onze medewerkers op het verantwoord omgaan met informatiebeveiliging, interne protocollen en procedures welke gebonden zijn aan geheimhoudingsverklaringen. Ook de coaches uit de Gingermood Community hebben zich geconformeerd aan het informatiebeveiligingsbeleid en worden periodiek geïnformeerd over en getoetst op de naleving van de afspraken. Hierdoor wordt de beveiliging op de best mogelijke manier gewaarborgd. Voor meer vragen over de veiligheid van gegevens kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.