Speciaal voor zorgmedewerkers

Mentale weerbaarheid coaching

De juiste begeleiding voor zorgmedewerkers zodat ze zich gesteund voelen en de echte hulpvraag besproken wordt, waardoor mentale weerbaarheid kan worden opgebouwd.

rouwcoaching
mentale weerbaarheid

Het is alle hens aan dek in de zorg. Teams komen onder extra druk te staan en voelen nog de stress en moeheid van de eerste golf. Hoe zorg je ervoor dat je personeel niet opbrand, maar juist mentale weerbaarheid krijgen? In deze zwaar belastende tijd helpt het om je hart te luchten. Met onze snelle en flexibele coaching krijgen jouw medewerkers aandacht en ondersteuning van een professional. Door medewerkers te matchen aan een coach die bij hen past, op basis van persoonlijkheid en waarden, ontstaat er een veilige sfeer en kan er vanuit vertrouwen gewerkt worden aan het vergroten van de mentale weerbaarheid.

Benieuwd naar jouw mentale weerbaarheid? Doe de test.

Vergroot de veerkracht en zorg voor de aandacht die nodig is

Voor wie?

De snelle en flexibele coachmodule is voor zorgmedewerkers die meer nodig hebben dan 1 of 2 goede gesprekken met een collega. Er zijn tekenen van overbelasting en met behulp van een professional van buitenaf kunnen onderwerpen als overbelasting en onzekerheid worden besproken. Zo wordt de mentale weerbaarheid vergroot. 

Lees ook ons blog over het belang van het inzetten van de juiste tweedelijns hulp: Gevoel van veiligheid is de basis van effectieve coaching . 

Het programma

De coachmodule kan op ieder moment worden aangevraagd en er wordt binnen een dag de best passende professional gematcht. De begeleidingsuren zijn flexibel in te zetten (in totaal 4 uur) en mogelijk per telefoon, videobellen of face to face. Ook in de avonduren. Net waar op dat moment behoefte en tijd voor is. De coachingmodule is beschikbaar voor 495,- euro excl. BTW. 

Omdat wij werken vanuit het principe dat iedereen een goede coach verdient, matchen wij aan de beste, best passende coach door middel van een korte intake met een van onze psychologen. Tijdens deze intake worden vragen gesteld over voorkeur en persoonlijke waarden.

mentale weerbaarheid

Incompany

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om de Mentale Weerbaarheid coachingmodule beschikbaar te maken voor een grotere groep of geheel team. De startdatum is altijd zo snel mogelijk. 

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Start onmiddelijk met het professionaliseren van coaching binnen jouw organisatie.
Eerst rondkijken? Probeer de demo en ervaar onze expertise en tools.

Boek een demo

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de demo te boeken.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.