Outplacement of sociaal plan?

Wij zorgen voor effectieve trajecten en volledige ontzorging. Zodat de focus voor zowel de organisatie als de medewerker toekomstgericht is. 

rouwcoaching
rouwcoaching

Vallen er binnenkort ontslagen of word je zelf ontslagen? Met outplacement via Gingermood vind je de juiste ondersteuning bij de zoektocht naar een nieuwe baan, als bedrijf en als medewerker. Met onze matchingtool matchen we de coachee en de coach op basis van persoonlijkheid en de hulpvraag. Dit zorgt voor effectieve en efficiënte trajecten met de beste, best passende coaches.

Hoe ziet een outplacementtraject eruit?

In een outplacementtraject gaat de coachee samen met de coach op zoek naar de wensen en behoeften van de coachee, met als doel om snel een passende nieuwe baan te vinden waar de coachee blij van wordt. Tijdens het traject wordt er stilgestaan bij het ontslag en bij wat men wil en kan. Door eigen talenten te onderzoeken, te leren presenteren en te solliciteren, gaat die nieuwe uitdaging er komen.

Gespecialiseerde outplacement coaches

Onze enthousiaste coaches hebben de juiste certificeringen en zijn voortdurend bezig om zich verder te ontwikkelen. De outplacement coaches hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in talent management en career development, waardoor ze de hulp bieden die de coachee nodig heeft.

De voordelen van Gingermood

GraphicCreated with Sketch.

Match

Hoe beter de ‘klik’ tussen medewerker en coach, hoe effectiever het traject.

Graphic Created with Sketch.

Coachpool

Een coachpool die 100% matcht met jouw organisatie en medewerkers.

Graphic Created with Sketch.

Partner bij Sociaal Plan

We ontzorgen HR van begin tot eind: van intake tot match, administratie en evaluatie.

Als werkgever kan je contact met ons opnemen om een samenwerking aan te gaan voor één of meerdere werknemers. Ook is het mogelijk om een traject direct te starten via de aanmeldpagina.

rouwcoaching

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Professionele coaching in jouw organisatie?

Start onmiddelijk met het professionaliseren van coaching binnen jouw organisatie.
Eerst rondkijken? Probeer de demo en ervaar onze expertise en tools.

Neem contact met ons op

Boek een demo

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de demo te boeken.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.