Mindset coaching

Word bewust van jouw gedachten

rouwcoaching

Wat is Mindset coaching?

Mindset betekent overtuiging en is gericht op de kijk die je hebt op bepaalde thema’s in het leven. Op het moment dat je tegen moeilijkheden aanloopt en hier ongelukkig van wordt, kan dit te maken hebben met je mindset. Het gevoel van niet goed genoeg zijn, kan zwaar op de schouders rusten. Met een groei mindset zie je nieuwe doelen en is er een mindset om te leren. Om doelen te bereiken is de juiste mindset nodig. Elk mens heeft leerpunten en door de uitdaging aan te gaan sta je steviger in je schoenen. Word bewust van belemmerende gedachten en bepaal zelf hoe je met situaties omgaat. Een mindset coach kan je onder andere helpen om belemmerende gedachten om te zetten naar positieve gedachten.

Hoe helpt een mindset coach?

Jezelf kwetsbaar opstellen is de eerste stap naar verandering. Je denk- en gedragspatronen omzetten vergt een bepaalde mindset. Een mindset coach helpt om inzicht te geven van gedachten en stelt daarvoor de juiste vragen. Inspanning is normaal en daar leer je van. Het ‘grote stappen snel thuis’ principe kan losgelaten worden. Het veranderen van een mindset heeft tijd nodig en zal op langere termijn succes opleveren.

Met welke vragen kun je bij een mindset coach terecht?

  • Hoe kan ik belemmerende gedachten omzetten in positieve gedachten?
  • Hoe zet ik mijn gedragspatronen om?
  • Hoe bereik ik een groei mindset?

 

“Na de sessies met mijn mindset coach heb ik mijn belemmerende gedachten kunnen omzetten in positieve gedachten, hierdoor sta ik ook positiever in het leven.”

Ben jij op zoek naar?

  • Iemand die helpt om minder snel op te geven
  • Inzicht in jouw mindset
  • Bewustwording van jouw gedachtengang

Waarom coaching via Gingermood

  • Unieke matchingmethode
  • Altijd 2 passende coaches voorgesteld
  • Persoonlijk én innovatief
  • Al onze coaches zijn gecertificeerd
rouwcoaching

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.