Inspiratiedag 17 april: DNA-analyse voor talentontwikkeling

Woensdag 17 april verwelkomde Gingermood een behoorlijk aantal coaches op kantoor voor de eerste Inspiratiedag van 2019! Het was een geslaagde middag en zijn we weer wat kennis rijker over DNA-analyse en geïnspireerd door fragmenten van prachtige IDFA-films die gaan over talentontwikkeling.

BrainCompass

Na een drankje en een koekje nam iedereen plaats in de authentieke filmzaal van Pand Noord. Wouter van den Berg trapte de middag af met een presentatie over BrainCompass en de DNA-analyse die je bij hen kunt laten doen. Wouter hield een interessant verhaal over DNA, hechting, persoonlijkheid en professionele mindset en de relaties tussen de ontwikkeling hiervan. Het zijn alle vier bronnen die gebruikt worden door jouw automatische systeem om te reageren op prikkels van buitenaf. BrainCompass maakt, met een DNA-test en vragenlijsten, een biologisch en persoonlijk profiel waarmee in kaart gebracht wordt hoe je talentontwikkeling bij iemand het best kunt ontwikkelen en inzetten.

Klik hier voor de site van BrainCompass.

IDFA documentaires

Na de pauze was het tweede programmaonderdeel aan de beurt: de IDFA-sessie. We hebben met elkaar fragmenten bekeken van twee IDFA-films: The Work en A Sister’s SongThe Work is een documentaire over een groep mannen die een bijzondere therapiesessie volgen; in de New Folsom Prison in Californië. We hebben gezien hoe de mannen elkaar ontmoeten en de een aantal verhalen gehoord die zij over zichzelf vertelden in de documentaire. A Sister’s Song is een heel andere soort documentaire. Het vertelt het verhaal van twee zussen die elkaar in twintig jaar tijd amper gezien hebben; één van de zussen besloot namelijk op jonge leeftijd non te worden in een klooster in Griekenland en brak met haar familie. Tussen de fragmenten door was er gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan over de inhoud en hoe ze zich verhouden ten opzichte van het eerder gehouden verhaal van Wouter. In de fragmenten kwamen onder andere onderwerpen terug als hechting, persoonlijke ontwikkeling en relaties.

Ontwikkelingen Gingermood

Tot slot hield onze eigen directeur Dickey Pronk een korte presentatie over de ontwikkelingen binnen Gingermood. Zo konden wij onder andere ons nieuwe logo onthullen! Zoals altijd sloten we de Inspiratiedag af met een borrel in ons eigen kantoor.

We willen graag alle aanwezige coaches en Wouter van den Berg bedanken voor hun aanwezigheid, we hopen dat jullie allemaal een leuke middag hebben gehad en vertrokken zijn met weer wat meer inspiratie!

Benieuwd naar onze andere blogs? Klik hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.