Partnership congres Talent en Performance Management

Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent

Gingermood is toegetreden als partner van het congres ‘Talent en Performance Management’ van Vakmedianet dat op 9 oktober aanstaande plaats zal vinden. Het congres gaat in op zaken die topprioriteit hebben voor HR-professionals; hoe trek je in deze huidige arbeidskrapte het juiste talent aan en hoe kun je voor goede ontwikkeling van deze medewerkers zorgen om zo talent te blijven boeien en binden? Door het aantrekken en behouden van toptalent maakt een organisatie het verschil. Coaching speelt een belangrijke rol bij talentmanagement. Met deze reden is Gingermood de hoofdsponsor van dit inspirerende congres! De directeur van Gingermood, Dickey Pronk, zal spreken over het belang van persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties en Gingermood-coach Barbara van Laere geeft een workshop over de kracht van verbindende communicatie. Tijdens het congres worden er ook Awards uitgereikt gerelateerd aan het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling. Gingermood kijkt uit naar deze dag en hoopt op mooie ontmoetingen!

Voor meer informatie en het volledige programma, kijk op: Congres Talent en Performance Management

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.