Gingermood Academie

Verrijk jezelf en je team met onze workshops en webinars

Gingermood biedt online evenementen voor managers en leidinggevenden die hun medewerkers willen ondersteunen in vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Dit zijn onze online evenementen

tim theeboom

Workshop: welke plek geef je coaching in jouw organisatie?

Niemand minder dan Tim Theeboom, onderzoeker aan het VU Center for Executive Coaching, zal (speciaal voor klanten van Gingermood) een interessante workshop geven met als thema “Welke plek geef je coaching in jouw organisatie”?

Op een bevlogen manier zal hij vertellen hoe je coaching effectief in zet, waar je als organisatie aan moet denken en zal hij voorbeelden geven van hoe coaching gebruikt wordt binnen andere organisaties. 
 
Stel jouw vraag
Tim bespreekt tijdens de workshop graag actuele thema’s die onder zijn publiek spelen. Heb je interesse om deel te nemen en zit je met een vraag rondom het inzetten van coaching? Dan nodigen we je van harte uit om je vraag te mailen naar info@gingermood.nl
 
burn out stress

Workshop: houd stress en burn-out buiten de deur!

“De burn-out de deur uit!”
Stress- en burn-out symptomen worden vaak individueel behandeld, maar hoe ga je ermee om als iemand in jouw team kampt met dit “monster”. In deze workshop, gegeven door coach en stress-expert Cindy Doesburg, leer je wat je als HR adviseur, coach, leidinggevende, teamleider voor jouw team kan betekenen. Je leert ook om, in deze digitale wereld, goed voor elkaar te zorgen en echte aandacht voor elkaar te hebben, waardoor je stress preventief de kop in drukt.

De workshop is concreet, pragmatisch en geeft tools op het gebied van stress- en burn-out preventie.

coachtraject

College: is ons brein in staat om een objectieve keuze te maken?

In deze webinar gaan we in op de werking van ons brein bij het maken van keuzes. Zijn we in staat om objectieve keuzes te maken? Welke aspecten vanuit de psychologie hebben invloed op je oordelen en hoe werkt dat bij het kiezen van een coach? Waarom matcht Gingermood en waarom werken we niet met een platform waar je zelf gaat zoeken naar een coach die jou geschikt lijkt? 

Robin van Grieken, psycholoog bij Gingermood, laat in deze webinar a.d.h.v. foto’s en filmpjes zien waar wij onze keuzes op baseren en waarom wij gebruik maken van de matchingtool.

Ontwikkelen en verbinden

Workshop: samen leren en groeien met behulp van Peer Coaching

Gun jezelf een mooie start van 2021 met nieuwe inspiratie en inzichten!

Tijdens de interactieve workshop ‘Peer Coaching’, onder leiding van Jurriaan Rogaar (psycholoog en teamcoach) verdiepen we een aantal basiselementen van coaching en doen we oefeningen over aanwezigheid, diep luisteren en het stellen van vragen die uitnodigen tot nieuwe perspectieven. 
De opzet van de workshop vraagt een bepaalde mate van openheid en persoonlijk inbreng, zodat je van elkaar leert en elkaar inspireert. Het doel van deze workshop is dan ook dat je nieuwe inzichten en energie opdoet. 

Als coach helpt Jurriaan mensen hun diepere overtuigingen te ontdekken en te transformeren en als teamcoach werkt hij met management teams aan vertrouwen, alignment en teamdynamiek.

Team

Teamworkshop: laad je mentale veerkracht op voor 2021!

Op dit moment eisen de COVID-19 maatregelen voor een toenemend aantal mensen een psychische tol. Het wegvallen van mogelijkheden om te ontladen kan dit vergroten. Herken jij dit ook in jouw organisatie?

Coach Martin Dongelmans heeft een fascinatie voor leer-en ontwikkelprocessen bij mensen en in groepen. In deze workshop laat hij teams kennismaken met de basis van veerkracht ontwikkeling volgens principes uit de positieve psychologie. Zodat medewerkers talenten inzetten en vermogen ontwikkelen in het duurzaam omgaan met tegenslag. Er is veel ruimte voor vragen en interactie en Martin denkt graag mee hoe met kleine inspanning al resultaten geboekt kunnen worden.

Teamontwikkeling op maat

Wij hebben meer dan 50 onafhankelijke trainers in onze pool met ieder hun eigen specialisaties en ervaring. Ben je dus op zoek naar een kwalitatief goede coach die jouw team verder helpt op gebied van leiderschap, communicatie, zingeving of een ander onderwerp? Wij bekijken samen met jou waar je team behoefte aan heeft en zoeken daar een passende coach bij. Engelstalig is ook mogelijk. Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

Blog

Inzichten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling

Boek een demo

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de demo te boeken.

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.