Het reclamespotje van Gingermood


Heb jij Gingermood al op de radio gehoord?

Sinds een paar maanden zijn wij aan de slag met een business coach om onze sales en marketing te verfijnen.
Gezamenlijk met de Gingermood medewerkers en coaches, hebben we goede discussies gevoerd over de ‘ideale klant’, de ‘customer journey’ en onze propositie. We komen tot de conclusie dat we onze boodschap zowel naar managers van bedrijven als naar hun medewerkers willen communiceren. En daarom zijn we sinds vorige week te vinden op BNR Nieuwsradio en Radio 1 met een reclamespot, staan we volgende week op billboards (allereerst in Breda en omgeving) en gaan we adverteren in het FD. Verder is onze matchingtool direct benaderbaar op onze website.

Beluister hier het spotje:

En voor wie het nog niet weet: Gingermood, iedereen verdient een coach!

Ook een nieuw logo

De ontwikkelingen van Gingermood zijn ook terug te vinden in het logo. Zie hieronder! Het nieuwe (paarse) logo is in mei 2019 in gebruik genomen.

Gingermood is veel actief op Social Media, zo schrijven we bijvoorbeeld 2 keer per maand een blog die we delen op Linkedin, Facebook en Twitter. Volg jij ze al?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik zoek een coach

Vind een coach die perfect bij jou past. Kies voor een telefonische intake voor het verhelderen van je coachvraag en krijg hierna de 2 best passende coaches voorgesteld.

Voor bedrijven

Op zoek naar een goede coach voor je medewerker(s) of team(s)? Wil je meer weten over onze dienstverlening? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Voor coaches

Heb jij interesse in de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan contact met je op om te kijken of er een eventuele match is. 

Neem contact met ons op