Gingermood is Club IDFA-lid

Het is weer een drukke week bij Gingermood! Afgelopen dinsdag hadden we een event met als thema ‘duurzame inzetbaarheid’. We waren op dit event aanwezig met een stand, een keuzesessie en een pitch! Daarnaast organiseren we deze week twee inspiratiedagen. Voor deze inspiratiedagen hebben we gekozen deze te koppelen aan International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA). IDFA vindt plaats van 14 tot en met 25 november. Tijdens IDFA worden er bijna 300 films vertoond met verschillende thema’s. Een greep uit de thema’s van dit jaar: iWorld, Thinking Earth, It’s a Woman’s WorldMan & War en An Artist’s Life. IDFA biedt een alternatief voor massavermaak en eenvormigheid. Bij IDFA krijgt het publiek de mogelijkheid tot verdieping en reflectie.

“Daarnaast bieden creatieve documentaires nieuwe inzichten in de samenleving, openen ze de ogen en stimuleren de kritische vermogens van het individu.”  (IDFA)

Gingermood steunt IDFA dit jaar met een Club IDFA lidmaatschap. Door dit lidmaatschap konden wij een aantal van onze relaties en coaches uitnodigen om samen met ons een documentaire te bekijken. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te genieten van een bijzondere documentaire en hier samen over na te praten. We hopen dat het bekijken van de documentaires ook aanzet tot nadenken en reflecteren. Zoals hierboven beschreven worden er bij de documentaires van IDFA verschillende thema’s aangekaart. Hopelijk helpt het verdiepen in dergelijke thema’s bij het geïnspireerd raken door verschillende onderwerpen. Deze thema’s kunnen onderwerpen en vragen omvatten die op dit moment spelen in de wereld en mensen op dit moment bezighouden.

Samen willen we graag nadenken over deze relevante thema’s en gedachtes uitwisselen over de documentaires. Op deze manier kunnen we met elkaar een stukje verdieping en reflectie opzoeken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.