Gingermood biedt iedereen eerste hulp voor mentale fitheid tijdens corona-crisis

[ Bel naar  +31 850090357 en word na een snelle intake binnen een half uur gekoppeld aan een gekwalificeerde coach voor een kort consult via video of telefoon ]

We kunnen er niet meer omheen – dagelijks worden we geconfronteerd met de getroffen maatregelen, zeker nu ze opnieuw zijn aangescherpt. Of je nu thuis werkt met je partner en kinderen, koers moet bepalen voor je eigen onderneming en leiderschap moet tonen aan je team of dat je juist naar je werk moet, omdat je werkt in een van de vitale beroepsgroepen – het is voor iedereen een nieuwe situatie en we zijn gezamenlijk op zoek naar de beste manier om mentaal weerbaar te blijven.

De psychologische impact van dit alles is groot en het is daarom belangrijk om mentaal weerbaar te blijven. Het hoofd koel houden in onzekere tijden en onderzoeken welke kansen en mogelijkheden er zijn, vergt moed. Moed om anders te denken en moed om hulp te zoeken bij anderen. Want wetenschap en ervaring leren dat als je in onzekere tijden op tijd je gedachten, wensen en mogelijke zorgen deelt, dit helpt om mentaal fit te blijven. Het brengt een enorme krachtige persoonlijke ontwikkeling teweeg, waardoor je niet alleen nu, maar ook in andere onzekere tijden geleerd hebt om het anders te doen en dus mentaal fit te blijven. Vaak denken we dat we het zelf moeten kunnen en voelen we een barrière om in onzekere tijden met anderen te sparren. En toch is dit sparren wel heel belangrijk. Je staat er namelijk niet alleen voor!

Gingermood kan en wil helpen. Wij zetten onze community van gekwalificeerde coaches in om consulten te geven en handvatten aan te reiken aan mensen die deze onzekere tijd ook willen gebruiken om hier goed mee om te leren gaan en daarbij hulp willen

Zo werkt het

Je kunt ons bellen en een van onze medewerkers zal een gratis en vrijblijvend intakegesprek met je voeren. Hierin word je kort gevraagd naar je situatie en de vraag die je wilt bespreken met de coach. Ook kun je aangeven welke voorkeuren je hebt wat betreft de coach. Op basis daarvan gaan we op zoek naar en matchen we jou aan een coach die die het beste past bij jou en je voorkeuren. Binnen een half uur word je door de coach benaderd voor een consult via Zoom of Skype.

Zoals gezegd is het intakegesprek vrijblijvend en gratis. Voor het consult vragen we een kleine vergoeding om een deel van de kosten te dekken voor de coach en ons. Deze vergoeding is niet absoluut niet bedoeld om winst te maken. Het komt neer op een bedrag van €12,50 per kort consult (15 minuten). Dit bedrag is sterk gereduceerd ten opzichte van de gebruikelijke kosten voor coaching.

Het telefoonnummer dat je kunt bellen is:  +31 850090357

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.