Vacature Coach-adviseur (16-20 uur)

Gezocht: flexibel inzetbare en betrokken Coach-adviseur! (16u-20u)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coach-adviseur, met een opleiding in psychologie, SPH of Social Work  die zich wilt inzetten om medewerkers van onze klanten te matchen bij de best passende coaches. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is, en bij voorkeur 4 x 4u inzetbaar is. 

Wie zijn wij?
Even voorstellen, Gingermood is een jong bedrijf met een enthousiast team, volop in ontwikkeling. Wij zijn een coachplatform en helpen HR-afdelingen (onze klanten) met het maken van perfecte matches voor effectieve coaching en training. Hiervoor hebben wij ons eigen systeem met een zelfontwikkelde matchingtool . Een goede klik met een coach is essentieel voor een effectief coachtraject! Gingermood gelooft dat de persoonlijke ontwikkeling zorgt voor energieke en gemotiveerde medewerkers, duurzame groei én ontwikkeling van de organisatie.

Wat ga jij doen?
Als coach-adviseur zorg je ervoor dat medewerkers aan de voor hen best passende coaches gematched worden. Nadat de coachee de vragenlijst heeft ingevuld houd je de telefonische intake. Je stelt de juiste vragen en komt zo achter de vraag achter de vraag (hier krijg je uiteraard een training voor) en legt duidelijk het matchproces uit. Met behulp van onze tool en de informatie uit de intake, match jij elke coachee aan de best passende coach(es). Zo zorgen we dat elke coachee die zich aanmeldt bij ons terechtkomt bij een coach die past bij de doelen, voorkeuren en werkwijze die de coachee zoekt. 

Daarna zorg jij ervoor dat het verdere proces goed verloopt. Je onderhoudt contacten met de voorgestelde coaches en geeft de coachee waar nodig persoonlijk advies en begeleiding. Ten slotte regel je de verdere administratieve- en financiële afhandeling zodat het traject z.s.m. kan starten!

Waar zijn wij naar op zoek?
We zijn op zoek naar iemand die flexibel inzetbaar is en het leuk vindt om persoonlijke gesprekken te hebben met coachees. Je hebt een opleiding (HBO/WO) in psychologie of hulpverlening. Je vindt het fijn om je eigen tijd in te delen. Je hebt ruime kennis van gesprekstechnieken en weet deze goed toe te passen. Verder heb je affiniteit met coaching (en persoonlijke ontwikkeling) en wil je je hier graag voor inzetten. 

Herken jij je in de volgende eigenschappen?

  • Zelfstandige werkhouding
  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Communicatief en klantgericht
  • Empathisch
  • Nauwkeurig
  • Native kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
Wat bieden wij jou? 

Je komt te werken in een jong en gezellig team dat veel waarde hecht aan onderling contact.  We organiseren regelmatig (online) borrels en andere sociale activiteiten. We bieden je een contract voor 16-20 uren per week. De salarisindicatie is €2.600-€3.000 op basis van leeftijd en ervaring en een 40 urige werkweek.

Je volgt een training bij ons op kantoor om ingewerkt te worden in ons proces en het gebruik van de Matchingtool. 

Interesse? Leuk! Aanmelden kan door je cv en een korte motivatie te sturen naar Franka Boutkam via f.boutkam@gingermood.nl

Aanmelden coaching

Vind de coach die perfect bij jou past! Maak een account aan en vul direct de vragenlijst in. Binnen enkele uren ontvang je een uitnodiging voor de telefonische intake.

Teamcoaching

Heb je interesse in teamcoaching? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op via info@gingermood.nl. 

Voor coaches

Heb jij interesse in aansluiten bij de Gingermood coach-community? Indien je voldoet aan de selectie-criteria kun je je aanmelden via dit formulier. Gingermood neemt dan binnen 14 werkdagen contact met je op om te onderzoeken of er een eventuele match is.